Wat bezoekers zeggen

Als je tevreden bent over de gesprekken in mijn praktijk, laat dan hier een review achter.

Dankjewel!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Filosofische praktijk De Verwondering
Average rating:  
 4 reviews
 by Nick
Uitdagend

Via via ben ik terecht gekomen bij Dick. Ik was volledig vast gelopen in mijn eigen denken, iets waar ik mijzelf mee kwelde. Dick daagde mij uit kritisch naar mijn denken te kijken, iets wat niemand anders echt lukte. Dick daagde continu mijn denkbeelden uit en vermaande mij streng als ik weer eens 'lui' (zonder moeite) aan het denken was. Desalniettemin is Dick altijd vriendelijk en heeft het beste met de mensen voor. Bedankt voor jou hulp in mijn proces Dick

 by Dagmar
Motivatie

Via een artikel ben ik bij de filosofische praktijk van Dick terecht gekomen omdat ik vast liep in het schrijven van verslagen voor mijn studie. Dick is een fijne, ontwapenende gesprekspartner. Door de vragen van en gesprekken met Dick werd ik mij bewust van een aantal denkfouten. Mede door deze gesprekken met Dick heb ik de motivatie om mijn studie af te ronden terug gevonden en meer plezier gekregen in het noodzakelijke euvel van schrijven.

 by Philippine (docente)
Bezem

De gesprekken met Dick van der Wateren heb ik ervaren als een bezem door mijn gedachten. De vraag die ik aan het einde van ieder gesprek mee kreeg gaf mijn gedachten, in de week erna, richting. Het zijn geen conclusies maar denkrichtingen die je zelf bepaalt door te zoeken naar antwoorden.
Een mooi bijeffect is dat ik geleerd heb in situaties waarbij mensen niet op één lijn zitten, vragen te blijven stellen waardoor iedereen zich gehoord voelt.
Lieve Dick, Dankjewel voor je aandacht en liefde.

 by Peter
Zeer aan te bevelen

Dick laat je kennis maken met een nieuwe manier van denken. Vriendelijk en doortastend. Een denken dat je verder brengt, op eigen kracht. Zeer aan te bevelen.